Salad Box și programul pentru copii Hope

Un parteneriat de succes pentru sănătatea și educația copiilor defavorizați

 Publish date: 09 January 2017

title

Image

Programul de artă creativă pentru copii Hope își dedică timpul și energia copiilor din centrul de plasament. Acțiunile frumoase realizate împreună cu Salad Box sunt menite să ofere speranță, să promoveze un stil de viață sănătos, să schimbe viața copiilor în bine.

Parteneriatul de succes este un exemplu pentru multe companii prin simplitatea și impactul lucrurilor mici, care, fac o mare diferență în viețile copiilor.

 

Image

Salad Box ne-a acordat suportul necesar în acțiunile de voluntariat implicându-se în mai multe proiecte. Primul proiectul a fost Swimathon 2015, aici Salad Box a oferit salate și fresh-uri echipei Swim4Hope, (echipă formată din 15 clujeni care au înotat 205 bazine, cu scopul de a strânge bani pentru copiii de la centru).

 

 

 

ImageÎn urma colaborărilor de succes, Programul Hope a avut onoarea de a fi invitat ca partener la inaugurarea noului spațiu Salad Box din Iulius Mall, Cluj-Napoca.

Campania: ”1 consumație = 1 donație” derulată cu ocazia inaugurării, a avut ca scop implicarea mai multor clujeni în acțiunile frumoase ale programului, Salad Box donând 10% din încasările totale ale zilei.

 

 

ImageCampania a fost un mare succes, fiind strânși bani cu ajutorul cărora voluntarii au achiziționat o bicicletă și jocuri de societate pentru copii de la centru.

 

 

 

 

 

 

 

 Mulțumim echipei Salad Box, tuturor prietenilor și oamenilor pentru faptul că sprijină și susțin investiția în educația copiilor de la centru.

 

Vlad Pop, Manager Programul de artă creativă pentru copii ”HOPE”