5 întrebări frecvente de la voi, pentru Salad Box

 Publish date: 14 August 2019

title

Primim zi de zi mesaje de la voi. Pe mail, sau pe social media, încercăm constant să menținem timpul de așteptare a unui răspuns, cât de scurt. Și pentru că de la felicitări, la atenționări, la solicitări de colaborare sau angajare, sunt câteva lucruri care au ieșit în evidență prin faptul că se repetă, le scriem aici pentru tine și sperăm că astfel experiența ta de client Salad Box va fi mai bună.  

Întrebări frecvente și informații Salad Box România

  1. De ce greutatea este diferită la salate 

O salată standard de pe meniul nostru are 400 - 440 grame. Gramajul pentru salatele personalizate diferă însă în funcție de ingredientele alese, deoarece am calculat alături de un dietetician, pentru fiecare ingredient, porția de servire ideală pentru ca salata aleasă să fie echilibrată.

Pentru a afla/calcula ce gramaj va avea sau ar trebui să aibă salata ta personalizată, puteți să consultați Caietul cu Informații Produse aflat în zona de vânzare a standului Salad Box.

Ingredientele au gramajul diferit per porție. La final de articol vă oferim și două instrumente foarte importante. Informațiile nutriționale și cele referitoare la gramajul/ porție de ingredient. 

  1. Salate la fel, locații la fel, angajați la fel?

Așa cum știi poate, Salad Box funcționează în sistem de franciză. Avem peste 70 de locații în lume care respectă tiparul Salad Box. De la felul în care arată locația care te primește, la meniu și modurile de preparare, până la trainingul oferit angajaților. 

Vă asigurăm că facem eforturi susținute pentru a aduce la același nivel de standard de calitate al personalului și al portofoliului de produse, toate locațiile noastre, iar sesizările pe care le primim sau aprecierile de zi cu zi nu fac altceva decât să ne încurajeze că suntem pe drumul cel bun și că am făcut progrese în acest sens. 

Avem proceduri pentru întreaga activitate, de la partea cu prepararea salatelor, la felul în care ne adresăm. Suntem o echipă, deși suntem în locații diferite și managerii locali controlează locațiile. Toți ne raportăm la aceleași principii și sperăm că așa cum se spune că ”Rezistența unui lanț este dată de cea mai slabă verigă”, la noi chiar și cea mai slabă verigă să fie la standarde înalte. 

Procedurile se asigură de asta, de la un mod standard de preparare a salatelor, pentru că atenție - Salatele Preparate deja nu se modifică în componență. Până la cum preparatele sunt verificate de 2 ori pe zi, fără excepție, pentru a asigura prospețimea. 

Este important pentru noi să ne transmiteți, atunci când aveți observații de făcut, în ce oraș/locație ați avut aceste experiențe. Tocmai pentru că este atât de important pentru noi să știm ce se întâmplă în toate locațiile noastre și să discutăm cu managerii. Ne dorim ca Salad Box să fie cel pe care îl alegi, peste tot la fel!

Componenta umană, așa cum știi, este extrem de importantă. Avem constant campanii de recrutare și training. Pentru noi e foarte important să vă simțiți tratați cu respect și să fiți încântați atât de servire cât și de produse la fiecare vizită cu care ne onorați. 

  1. Prospețimea ingredientelor 

Vorbeam de procedurile care se asigură de faptul că tu primești cea mai bună variantă a produsului. Procedurile noastre cuprind detalii complete, de la cum ananasul se testează de regulă de 3 ori pe zi, nu de 2, pentru a ne asigura că acesta este servit în stare bună. Supa se gustă la fiecare 2 ore, limonada cu mentă nu se păstrează pe a doua zi pentru că este un produs sensibil. 

Furnizorii noștri sunt aleși după riguroase cercetări, și se schimbă dacă nu livrează calitatea pe care o solicităm pentru voi. Vă asigurăm că includem în proceduri și verificarea și respectarea termenului de valabilitate, care de exemplu la budincă este de 12 ore, la supă de asemenea, și eticheta sau personalul te pot informa de aceste detalii, dacă le soliciți. 

  1. Ingredientele  disponibile 

În ceea ce privește ingredientele disponibile în toate locațiile Salad Box, întrebare pe care am primit-o adesea, francizele Salad Box funcționează din punctul de vedere al ingredientelor din stand după principiul 80/20. Există 80% din ingrediente care sunt obligatorii permanent, și 20% cu care managerul locației poate jongla. 

Salatele prestabilite însă nu se pot modifica în compoziție, așadar dacă le preferi vei avea mereu disponibilă salata ta. 

Iar pentru variantae vegan sau vegetariene poți alege Athena sau o salată personalizată pe gustul tău. 

  1. Colaborări, sponsorizări, reclamații 

Primim adesea solicitări pe pagina de Facebook sau pe site pentru participarea la diferite evenimente sau colaborarea cu diferiți producători locali. Noi transmitem departamentului responsabil de marketing și aprovizionare aceste solicitări. Poți să ne scrii și tu pentru sponsorizări pe adresa advertising@saladbox.ro.

Iar pe departamentul de Informații și reclamații avem constant un ochi, pentru ca cineva să vă poată răspundă de pe relatii.clienti@saladbox.ro.

Să menționați însă de fiecare dată locația, data și ora aproximativă a incidentului/problemei. Așa cum am spus, în peste 75 de locații sunt manageri diferiți și soluționarea presupune anumite proceduri care durează. Dar revenim întotdeauna cu o soluția către voi. 

BONUS: Recomandări de la voi, pe care le luăm în considerare

Am primit de-a lungul timpului, pe lângă atenționări care ne-au făcut mai buni, și multe idei care ne fac să vedem viitorul alături de voi. 

  • Ar fi foarte util dacă s-ar eticheta salatele/produsele la comanda online. Atunci când se comandă pentru un grup mai mare ar fi mai ușor să se știe cine ce a comandat. 

Da, este o recomandare foarte bună și încercăm să punem în aplicare o procedură pentru acest proces la nivel național și mondial. 

  • Adăugați și caloriile la calculatorul nutrițional de pe site. 

Aici sunt cele 2 documente cu informațiile ce țin de gramaje și valori nutriționale.

Gramaj ingrediente și valori nutriționale

Calculator nutrițional - alege din meniu și află ce mănânci 

  • Francize și dorința unor clienți de a ne vedea și la ei în oraș. Dorim sa fim în tot mai multe locații ( toamna aceasta mergem din nou Franța). Dar așa cum am spus, extinderea nu ține de Salad Box central, ci de doritorii unei afaceri în sistem de franciză. Dacă ești printre ei, poți vedea detalii AICI despre procedurile de a deschide un Salad Box și în orașul tău. 

Sperăm că aceste câteva informații au răspuns la parte din întrebările tale. Pentru orice altă conversație îți suntem constant la dispoziție și orice feedback noi îl vedem ca pe un imbold constructiv. 

Încercăm să menținem standardele sus, lucrăm constant la perfecționare și aceeași experiență fresh și sănătoasă peste tot, la orice oră.

Mulțumim că ne alegi, aici ne poți urmări!

Facebook - Instagram - Blog

#SOCIAL: Folosește #saladboxro în creațiile tale foto de pe Instagram și îți vezi fotografia pe pagina SaladBox.