Hummus Bowls la Salad Box

 Publish date: 19 December 2022

title

Toamna noastră e puternică… și oamenii noștri de asemenea. Sunteți cei care ați înțeles că niciun antrenament sau obicei bun nu anulează alimentația nesănătoasă. Știți deja că dintre toți macro-nutritenții, de departe cel mai provocator și important e să asigurăm aportul necesar de PROTEINE.

Dar ce înseamnă “aportul necesar”? Pentru o persoană care cântărește 50 kg, se recomandă să manânce cel puțin 80 grame de proteine pe zi. O persoana care cântărește 80 kg, are nevoie de cel puțin 130 gr proteine/zi.

Majoritatea dintre noi nu avem nici măcar 50 grame în meniul zilnic. 

Dacă vrei să calculezi necesarul tău de proteine, folosește formula 1,6/2,2 x câte kilograme cântărești. (1,6 - dacă dorești doar să menții masa musculară actuală, 2,2 dacă dorești să crești)

Ești pe aproape? Dacă nu, iată câteva variante simple prin care  poți crește aportul zilnic de proteine:

  1. Prep protein ahead. Asigură-te că ai mereu în frigider piept de pui(sau altă sursă de proteine) gătit. Fii cu un pas înaintea foamei! 
  2. Plusează de la micul dejun. Alege să mânânci omletă, ton, un wrap cu pui sau alte variante 💪 pentru a începe ziua cu un + de proteine.
  3. Mărește porția de carne, falafel, năut sau orice alte proteine pentru care optezi.
  4. Ține aproape gustările proteice. Skyr, budincă proteică, cottage, batoane de proteine
  5. Când alegi sursa de proteine, optează pentru variante cu puțină grăsime, (acestea sunt mai dense în proteine). Pipet de pui, ton, cottage, albuș de ou.

 

E simplu, dar nu neaparat ușor. Dacă ai nevoie de un boost proteic, poți oricând să comanzi un Hummus Bowl!!! E un produs pe care l-am gândit special pentru cei care doresc să  crească aportul proteic. Lăsăm cifrele să vorbească în locul nostru:

 

Falafel Hummus Bowl - 49 grame proteine

Chicken Hummus Bowl - 32 grame proteine

Halloumi Hummus Bowl- 49 grame proteine

 

Te așteptăm în locație sau pe platforma delivery să încerci Hummus Bowls și să convenim iar asupra faptului că mâncarea sănătoasă poate fi și foarte delicioasă. 

Stay strong 💪