Wraps

rapid, ușor și sățios

 Publish date: 27 August 2018

title

De data aceasta vara se încinge pe final. Odată cu temperatura, crește și pasiunea noastră pentru mâncarea sănătoasă. Avem ambiția de a te ajuta să te hrănești corect oricând... chiar și când ești pe grabă. Una dintre cele mai sănătoase și rapide variante e noul Wraps.

Am gândit pentru tine special un prânz sau o gustare de care să te poți bucura în timp ce conduci, împingi căruciorul, faci cumpărături sau orice altceva îți place să faci... ai nevoie de o singură mână și toate papilele gustative să savurezi noul Wrap.

Indiferent dacă alegi varianta cu pui sau cu ton, promitem că vei simți un nivel crescut de energie și senzație de sațietate pe o perioadă îndelungată. Aportul de proteine pe care acest tip de mâncare îl asigură aduce multe avantaje precum: ajută la pierderea în greutatea și menținerea acesteia, întărește sistemul muscular și cel osos și susține absorția substanțelor nutritive importante. În același timp, lipia folosită în prepararea wrap-ului crește nivelul de carbohidrați din corp, asigurând astfel energia de care ai nevoie pentru a te bucura de ziua care îți stă înainte. Combinația celor două tipuri de alimente e benefică deoarece consumul de proteine ajută și la absorbția graduală a carbohidraților, prevenind creșterea bruscă a nivelului de zahăr din sânge. Consumul de carne eliberează dopamină și norepinefrină care îmbunătățesc starea ta de spirit și energia pentru câteva ore după masă. Legumele din Wrap asigură o sursă importantă de vitamina K, A, C întărind imunitatea și sănătatea pielii, dinților și a unghiilor.

Dacă nu ti-e suficient de foame sau timpul nu îți permite să mănănci un Wrap ca masă principală, nu e nicio problemă! Am pregătit două mărimi disponibile pentru fiecare tip de wrap. Astfel, poți opta pentru varianta Wrap (140 gr) ca și gustare, sau varianta King Wrap (250 gr) pentru una din mesele principale ale zilei.

E plăcerea noastră să te convingem că Wrap-urile sunt o variantă proaspătă, gustoasă și senzațională de a-ți hrăni corpul corect. Vino în oricare din restaurantele noastre și oferă-ne această ocazie. Nu te vom dezamăgi!