Supă cremă de dovleac

Bucură-te de toamnă cu toate simțurile!

 Publish date: 31 October 2018

title

Ne place sau nu, e din nou toamnă. Zilele sunt scurte și friguroase… și pentru că vremea rece se potrivește cu mâncare caldă, Salad Box te așteaptă cu un nou produs fierbinte. Avem o întreagă echipă pasionată care a muncit pe brânci pentru a găsi cea mai savuroasă rețetă pentru noua Supă de Dovleac!

Ne bucurăm de viața din plin. Acum e toamnă… si noi considerăm că cea mai bună cale de a o sărbători e cu un bol fierbinte și sățios cu Supa de Dovleac. Se pare că avem o pasiune pentru supe: în sezonul cald, te-am răsfățat cu Gaspacho, acum noul produs și promitem să nu ne oprim aici. Dar nu am vrea să continuăm fără să ne asigurăm că și tu cunoști beneficiile de care corpul tău se bucură atunci când consumi supă. Așa că, vino cu noi și citește rândurile de mai jos ca să te convingem că merită să o adaugi în meniul tău zilnic.

Cu toții vrem să creștem aportul de vitamine pe care îl oferim corpului nostru. Supa (fierberea) e cea mai bună alegere în ceea ce privește păstratea valorilor nutritive ale legumelor în urma procesării lor. Și dacă te gândeai că dovleacul e mai de grabă un element decorativ, decât unul nutriviv, haide să ne uităm mai atent! 100 grame de dovleac conțin 100% din necesarul zilnic de vitamina A . Este, de asemenea, o sursă bună de antioxidanți (beta-caroten), are proprietăți antiinflamatorii și conține potasiu, cupru, mangan, fosfor, fier și zinc. Asigură-te că ii oferi corpului tău hrana și hidratarea de care are nevoie, bucurându-te de delicioasa Supă de Dovleac.

E de înțeles dacă atunci când zilele sunt scurte și norii groși pe cer, ne înveselim apelând la “comfort food”. Adică mâncăm ceva delicios, nu doar pentru a ne hrăni, ci cu scopul (mai mult sau mai puțin ascuns) de a ne bine dispune… și chiar dacă tendința generală e să apelăm la ciocolată sau la o felie cremoasă de tort, vă asigurăm că și noua noastră supă de dovleac se califică în acest sens. De ce? În primul rând pentru că gustul în sine e purtător de sărbătoare. L-am gândit astfel. Supa de dovleac e un produs în ediție limitată. Prin el, sărbătorim sezonul de toamnă, de aceea îl vei găsi la Salad Box doar în luna noiembrie. În al doilea rând, e demonstrat că un corp hrănit corect, va experimenta mai des o stare generală de bine. E permis... și chiar recomandat să te folosești de noua noastră supă ca să îți crești cheful de viață.

Fiind o variantă ușoară pentru prânz sau cină, Supa de Dovleac e perfectă să fie consumată alături de o salată sau un desert sănătos. Ea poate constitui porția de mâncare pentru una din principalele mese ale zilei, mai ales dacă adaugi crutoane. Te va ajuta să păstrezi o greutate corporală sănătoasă, evitând senzația de foame. Este un aliat recomandat persoanelor care doresc să scadă în greutate. Dat fiind sedentarismul pe care zilele friguroase îl atrag după ele, nu ne strică o ușoară scădere a aportului caloric... dar nu uităm să asigurăm corpului nostru toți nutrienții necesari. Fiind complexă ca și aport nutritiv, dar săracă din punct de vedere caloric, Supa de Dovleac e ideală pentru oricine se bucură de viață dar are și un ochi ațintit spre cântar.

Sperăm că te-am convins... dar dacă toate argumentele noastre nu au reușit să o facă, suntem siguri că însuși gustul  al noii Supe de Dovleac te va convinge. Așa că te invitam în orice restaurant Salad Box să încerci noul produs delicios. Degustă-l în restaurantul nostru sau acasă sub o pătură călduroasă cu o carte în mână sau cu ochii la un film bun. Bucură-te de toamnă cu toate simțurile!