Sucuri naturale: rețete, to go și vedete!

 Publish date: 01 May 2019

title

Puțin vin, pentru că merge la carnea de miel, sucuri carbogazoase, pentru că la o poveste alături de familie și prieteni este inevitabil. Cafea, bere...și ce ar trebui să mai includem pe lista ta de băuturi de sărbători dacă ar fi să ne gândim în urmă 2 săptămâni?

Sucuri naturale = fast charging pentru corp

Avem pe lista de primăvară la Salad Box 4 tipuri de fructe din care stoarcem sucuri naturale și freshuri care devin vedete de sezon. Din ele, rețete diverse, combinații gustoase, gata pe loc și pline de vitamine.

Și la numărul 5, o vedetă supererou, care este doar în trecere, cu plus de energie, în Campania Spring.

Image

Fiecare dintre fructele și legumele de mai jos are grijă de o parte din bateria ta internă și îți oferă câte o cărămidă pentru a reconstrui corpul și mintea.

Gata de zile 9 to 5 sau pur și simplu gata de alergarea spre vară. Le combinăm și le adunăm, ca tu să le poți alege singure sau împreună, dar mereu proaspete.

  1. Portocala

Pentru că nu are egal când vine vorba de vitamina C. Și nu am scăpat încă de amenințarea răcelilor, așa că ori de câte ori ai ocazia, ia cu tine o sticlă de fresh de portocale, proaspăt stoarsă și delicioasă.

Image

     2. Morcovul  

Pentru că ne place culoarea și după portocală trecem la altceva portocaliu. Nu...glumim. Am ales morcovul ca vedetă permanentă în meniul de sucuri naturale pentru că este bogat în vitaminele A,B,C,D,E şi K. Iar mineralele :calciu,cupru,magneziu,potasiu fac din sucul de morcovi un bun tonic şi previn anemia.

     3. Merele

Ingredient cu gust în salate, delicios în anecdote ca ”An apple a day keeps the doctor away, stoarcem din măr toate puterile sale magice. Nu conține calorii, ci fibre, minerale și vitamine. Așa că reduce colecterolul ”rău” și ajută morcovul în lupta de a curăța ficatul de toxine dăunătoare.

    4. Grapefruit

Pentru că numele său științific este Citrus Paradisi și să fim sinceri, cine nu are nevoie de puțin Rai în viața lor? :) Desigur, faptul că acest fruct conține pectinele care ne protejează mucoasa gastrică și reduc colesterolul, că are fibre ce produc senzaie de sațietate și crecsc timpul de digestie sunt motive la fel de solide pentru care folosim grapefruit în combinații de sucuri naturale cu plus de valoare Salad Box. Poți calcula aici compoziția nutritivă. Și culoarea ne place place place.

Image

    5. Castravete (+ BONUS ghimbir)

Am vrut să ne pregătim, conform sfaturilor nutriționistei Iulia Hădărean, pentru o primăvară sănătoasă. Așa am testat și ales cu grijă două produse pentru campania Looks like, tastes like, Spring.

 Image

Și nu doar pentru culoarea lui ca un început de primăvară fresh ne-a făcut să alegem castravetele. Ci pentru că peste 90% din compoziția unui castrevete este apă. Și hidratarea trebuie să fie preocuparea ta numărul 1.

De ce, poți citi în acest blog despre Cum să ne hidratăm corect și de ce.

Salad Box prepară toate aceste mici doze de energie, vitamine și bună dispoziție din ingrediente naturale, fără concentrați. Și fie că ai luat un prânz delicios, ești în trecere spre sală sau de la sală, mergi la film, cumpărături sau te apuci de lucru, o doză de culoare dată de sucuri naturale de la Salad Box este ca un cadou pe care îl faci viitorului TU, o vedetă zi de zi, plină de sănătate.

Image

Nu este nici final de lume faptul că ai exagerat puțin în vacanță și nici nu dăm o lecție despre sănătate. Ci vă oferim varianta cea mai simplă să redați corpului o doză de energie, naturală și gustoasă, cu meniul de sucuri naturale.

Mai ales când este atât de gustoasă dacă o combinați cu alegerea săptămânii:  

Meniu NUTRIMIX QUINOA & LIMONADĂ 200ML. Ingrediente: Quinoa(150g), cartofi dulci(30g), pui grill(60g) + 2 ingrediente la alegere incluse

Sfatul nutrionistului pentru sucuri naturale:

Primăvara avem nevoie de energie iar acest lucru se datorează consumului de carbohidrați, prima sursă de energie pentru organism. Vitaminele au diverse funcții biologice: unele, ca și vitamina D, funcționează în ajutorul metabolismului mineralelor (foarte bună prietenă cu Calciul, intervine în absorbția lui intenstinală și o ajută), altele ajută la dezvoltarea țesuturilor (Vitamina A) și unele au chiar proprietăți antioxidante (luptă împotriva radicalilor liberi – stress-ul oxidativ) cum ar fi Vitamina E sau vitamina C. Deficitul unei vitamine sau a mai multora reprezintă un aspect ce nu trebuie neglijat deloc.” - Iulia Hădărean, Nutriționist-dietetician

*Ingredientul săptămânii la Salad Box*

Morcovul - pentru că ne-a inspirat Iepurașul. Și da, pentru că sunt bogaţi în antioxidanţi care protejează celulele pielii şi luptă împotriva radicalilor liberi, și avem nevoie de tot ajutorul pentru o piele cât mai frumoasă. Iar morcovii sunt de super ajutor pentru că ajută la vindecarea acneei și uniformizarea tenului. Iar ca atuu final, ce îi face eroi nu doar săptămâna asta, contribuie la detoxifierea ficatului, iar asta e de mare ajutor după perioadele de exces.

 

@optiunivegane ne arată preferatul său, pe Instagram: Fresh de morcovi #saladboxro

Image

#SOCIAL: Folosește #saladboxro. Postăm pe pagina SaladBox combinația ta de pe Instagram.

Calculator nutrițional pentru poftele tale - alege din meniu și află ce mânânci