Salate de primavară: Sărbători acasă, apoi o salată sănătoasă!

 Publish date: 24 April 2019

title

Da, știm că este perioada când ai lăsat puțin la o parte dieta, grija și restricțiile. Poate e vina mamei, poate e vina zilelor libere. Dar de ce să te simți vinovat când poți să fii sănătos!

Vorbim astăzi despre 3 momente când ai nevoie de o salată ușoară, ca să îți împaci conștiința, să ușurezi alegerile și să economisești timp!

Salate de primăvară și motivele pentru care te ajută

  • Pentru că mama gătește prea bine!

 Nu ai de ales, nu ai cum să spui nu și nici nu îți recomandăm asta. După o iarnă în care corpul ți-a cerut constant aport de energie, prima sărbătoare în familia a anului, Paștele, te-a readus acasă. Și cum 1 Mai a fost la fel de aproape, dieta ta sigur a plecat de la Salad Box și s-a concentrat pe mâncarea tradițională.

Dar acum?

Parcă ar suna bine ceva ce nu conține miel, calorii, sosuri grase și nu a fost gătit încet la cuptor timp de câteva ore. Mâncarea din familie nu este făcută să fie atentă la valori nutriționale. Dar știm că după o astfel de escapadă acasă de sărbători, aștepți soluții de la Salad Box. Și le avem.

  • Pentru că recuperăm zilele de vacanță!

 Și timpul o să fie la mare căutare. Fiecare moment pe care îl poți petrece în relaxare este important și foarte valoros. Așa că petrece mai puțin timp pregătind masa și alege una dintre salatele de primăvară Salad Box, pline de energie.

Soluția?

Salata de primăvară ce te ține în formă ziua întreagă. Datorită ingredientelor prospete și răcoritoare, mintea ta e la job, stomacul tău e în grădina cu legume.

  • Pentru că ne pregătim corpul de mare!

 Nu trebuie să faci schimbări mari sau eforturi deosebite. Doar să alegi mai cu grijă ce conține masa ta principală. Iar când la Salad Box soluția stă într-un...BOX, păi e foarte simplu să planifici un meniu pentru 1, 2 sau 3 din zilele săptămânii. Așa, cu pași repezi și fără efort, vei ajunge la silueta de plajă pe care vrei să o vezi în oglindă.

Recomandarea?

Legume și fructe, colorate cât mai intens nu doar pentru poze grozave, dar și pentru o dietă echilibrată.

Răspunsul la căutările tale și la poftele de după paști și la senzația de bine pe care o merită stomacul tău...

Salata GREEN BOX - Ingrediente: Pui grill, Salată verde , Țelină, Morcov , Porumb , Double Cream, Ananas, Măr. Sugestie dressing: Mentă și busuioc

Sfatul nutritionistului pentru salata de primăvară:

”Alimentația de peste iarnă tinde să fie săracă în fibre alimentare, astfel încât sănătatea colonului nostru și tranzitul au de suferit. Nu este nevoie să apelezi la ”diete de curățare” cu sucuri din legume și fructe pentru a-ți purifica organismul. Poți da startul cu o salată, au început să apară diverse crudități, printre care salată verde, ceapă verde, ridichi, castraveți.” - Iulia Hădărean, Nutriționist-dietetician

*Ingredientul săptămânii la Salad Box*

Ridichile roșii  - Cu efect antioxidant si aport mare de hidratare datorită conținutului de 90% apă, ridichile aduc aport important de fibre alimentare​. Se includ în dietele persoanelor care doresc să scadă în greutate. Dar sunt preferate și pentru că reglează tensiunea arterială și multe alte beneficii pentru o viață sănătoasă. Încearcă și tu să adaugi ridichi la salata ta preferată după Paști!

#SOCIAL: Postăm pe pagina SaladBox combinația ta pe Instagram. Folosește #saladboxroCalculator nutrițional pentru poftele tale - alege din meniu și află ce mânânci