Refresh Campaign 2024

 Publish date: 18 March 2024

title

O dată la ceva vreme e firesc să luăm totul de la capăt. În cazul nostru: salatele.

O parte din noi e mereu în căutarea gamelor noi de produse: plate-uri, wrap-uri, broth-uri și deserturi; dar singura de care ne legăm identitatea e salata.
Pe “Hall of Fame” sunt epicele Green Box, Caesar și Most Wanted; alături de care urmează să lansăm două salate noi: Greek Avocado Salad și Pasta Chicken Salad.

GREEK AVOCADO SALAD vine ca un răspuns la veșnica întrebare “Ce aveți pentru vegetarieni?”. Este o opțiune fără ingrediente de origine animală, delicioasă și nutritivă.

PASTA CHICKEN SALAD e ca un semn de exclamare la finalul frazei “E ok să mănânci carbohidrați”. Credem într-o dietă echilibrată care cuprinde toți macronutrienții în proporții sănătoase și vrem ca meniul nostru să reflecte acest principiu. E un produs senzațional și extrem de hrănitor.

Cu aceste două viitoare vedete împrospătăm portofoliului de salate, dar totodată și întregului aspect al meniului. Fiți pregătiți pentru o doză nouă de energie și vibe electric. Mergem în ritmul întregii naturi și începem primăvara apăsând butonul REFRESH.