PESTE 2000 DE PERSOANE

AU APĂSAT PRESS REFRESH LA SALAD BOX!

 Publish date: 09 January 2017

title

Peste 2000 de persoane au apăsat în această vară butonul Refresh împreună cu noi, răcorindu-se cu fresh-ul și limonada Salad Box.

În concursul Press Refresh, lansat la începutul verii, nu există decât câștigători! Bucuria de a vă avea alături de noi și implinirea de a vă putea oferi acel Refresh de care aveați nevoie este pentru noi cel mai important câștig.

Sperăm că cele peste 1200 de premii în gentuțe frigorifice, mingi de volei și colaci pentru înot v-au făcut vara mai frumoasă, mai amuzantă și mai răcoroasă.

Cine a apasat, însă, butonul de Refresh împreună cu noi, se va bucura nu doar o vară. Laura Emilia Oprea (Cluj) este norocoasa care a câștigat premiul special al concursului Press Refresh, excursia cu destinația „oriunde în lume“. Ea ne-a mărturisit că va da un Refresh sărbătorii de Craciun, pornind pe un traseu special pentru ea cu ajutorul acestui premiu.

ImageClujeanul Gheorghe Ciuca, câștigător al premiului al treilea, își va „reîmprospăta“ dotările din bucătărie cu blender-ul și prăjitorul de pâine. Cu bucurie, spune el, având în vedere că „tocmai ce i s-a ars prăjitorul de acasă“.

Sperăm că pentru Aida Grigore (Cluj) fiecare zi să fie la fel de fresh ca atunci când a intrat în concursul nostru. Ea este fericita câștigătoare a premiului al doilea – storcătorul și cântarul electric.

 

 

ImageSpor la bucătăreală și poftă bună îi dorim Larisei Manuela Ambrosie din Iași! Sperăm că robotul de bucatărie și grătarul electric – premiul I al concursului Press Refresh – să îi fie prilej de bucurie și savoare pentru cât mai mult timp.

 

 

 

 

 

Multumim că ați participat la concurs și că sunteți alături de noi!