Nutrimix

Alege să mănânci inteligent!

 Publish date: 27 August 2018

title

Vrem să te simți bine! Vrem să fii sănătos și să te simți confortabil în pielea ta. Știm însă că lucrul acesta este posibil doar dacă te bucuri de o alimentație echilibrată. Nu e necesar să mănânci puțin(sau mai puțin), trebuie doar să măcânci inteligent… și pentru că nu e întotdeauna ușor să găsești o variantă rapidă și bună pentru a te hrăni, venim în întâmpinarea ta oferindu-ți noul nostru produs: Nutrimix.  

Despre e vorba? Nutrimix e emblema uneia dintre cele mai răspândite tendințe la nivel mondial în materie de food. E un concept care are la bază două principii: echilibru și contrast.  

Echilibru. Fii relaxat și creativ când alegi ingredientele pentru Nutrimixul tău preferat. Deși e un produs flexibil ca și rețetă, are la bază o formulă stabilă care asigură aportul și diversitatea nutritivă de care corpul tău are nevoie. Carbohidrați, proteine, vitamine și grăsimi sănătoase... Nutrimix le adună pe toate în propoții corecte pentru a-ți oferi o masă sățioasă și gustoasă.  

Contrast. Mai mult ca orice alt produs, noul nostru concept propune combinații îndrăznețe de culori, texturi, temperaturi și metode de a găti. Un bol Nutrimix conține ingrediente fierte (orez, quinoa), elemente pregătite la grill (haloummi, pui, vită, cartof dulce) și legume crude. Jocul de texturi și temperaturi care rezultă duce plăcerea de a mânca la un total alt nivel. E ca un puzzle... în care indiferent ce alegi, piesele se ansamblează corect. Poți opta pentru ingrediente crude sau preparate, crocante sau cremoase, sărate, dulci sau acrișoare... sau poate toate împreună, noi te asigurăm că rezultatul va fi senzațional. 

Vino în restaurantele Salad Box să te bucuri de un curcubeu de ingrediente, texturi și gusturi care te vor încărca cu putere și energie. Fii creativ! Distrează-te! Simtă-te bine și menține-te în formă savurând noul Nutrimix!