Fast-food: mituri despre mâncare, delivery și zile arzătoare

 Publish date: 05 June 2019

title

E perioada aia în care ai nevoie de fiecare moment ca să respecți deadline-uri, de fiecare prânz ca să îți iei energia și de fiecare seară ca să petreci clipe de reîncărcare. Și atunci, de unde faci rost de acele momente în plus, de timp pentru tine, pentru termene și prieteni? Scurtezi timpul de așteptare după masă, de plimbat după masă, de gătit. Prin delivery, opțiunea care nu ne face mai leneși, doar mai eficienți cu timpul nostru și prioritățile de zi cu zi.

Mâncare delivery - opțiune fără băi de soare și alte 4 avantaje

 

Într-un studiu publicat de Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din SUA, un adult consumă în medie 11.3% din doza recomandată de calorii prin mâncare fast food.

Nu sună deloc îngrijorător, și asta pentru că renumele pe care mult timp l-a avut această opțiune a fost contrazisă de multe companii care au început să refacă meniuri cu opțiuni sănătoase.

Fast astăzi înseamnă doar acolo pentru tine atunci când ai nevoie. Grija pentru ingrediente, atenția la echilibrarea mâncării și responsabilitatea pentru dieta ta sunt principii pe care majoritatea companiilor le urmează.

Beneficii ale fast food delivery pentru zilele tale de vară

  1. Fără băi de soare, arzătoare - Dacă nu cumva ai pregătită deja masa de prânz de acasă atunci opțiunea de a pleca de la birou, prin soare, spre casă, mall sau un local nu sună deloc plăcut. Sau sănătos. Așa că opțiunea de a comanda masa ta în timp ce mai bifezi două taskuri în răcoarea biroului, cu mai mult spor parcă atunci când aștepți papa, sună bine. E convenabil, e confortabil.

Așa că azi ai noroc. Și pentru un mijloc de săptămână reușit, îți aducem desertul sănătos pe care îl meriți, după o masă gustoasă cu ton, pui, bacon și legume fresh.

Dacă ești din Brașov - Cluj-Napoca- Constanța - Craiova-Satu Mare- București, atunci treci la acțiune și până îți ajunge masa vezi celelalte avantaje ale meselor de tip fast.

 

COMANDA CEVA BUN ȘI FAST

  1. Prețul, desigur, este un atuu al preparatelor fast food. Poate de aici și preconcepția că ingredientele nu sunt de calitate, pentru că prețul este unul foarte avantajos. Și cum se poate să fie ceva și accesibil și bun? Se poate! Mai ales dacă ai parteneri, distribuitori și chefi care știu să combine ingredientele în cel mai economic mod, cu aport de gust și minim de risipă. Pentru că risipa este o problemă mondială și se estimează că între 33-50% din toată mâncarea produsă mondial nu este consumată. (sursa)

Așadar, în cantități ideale pentru mese îndestulătoare, echilibrate și delicioase, îți aducem masa de care să te bucuri și prin care să fii parte a mișcării mondiale contra risipei.

 

  1. Consistența este un alt avantaj - unul pentru care companiile fac mari eforturi zi de zi. Și la Salad Box procedurile sunt ingredientul numărul 1 în activitate. Pentru că dacă nu reușim să îți oferim aceeași experiență, de la servire la gust, de fiecare dată, atunci pentru tine meniul e ca și cum nu ar exista.

Să fiți așadar siguri că un TUNA WRAP va avea același gust răcoritor, în același ambalaj ușor, de fiecare dată, în fiecare oraș în care comanzi o salată prin delivery.

 

  1. Prospețimea - datorită necesității de consistență, dar și pentru că majoritatea lanțurilor fast food sunt operate la nivel local, dar mai ales pentru că vă place Salad Box și deci constant preparăm noi salate, acestea nu au cum să fie altfel decât proaspete. Este un cerc pe care încercăm să îl menținem constant în mișcare: aducem ingrediente - comanzi - preparăm - mai aducem ingrediente - comanzi - preparăm.

Fast înseamnă în cazul nostru rularea de sute de tone de ingrediente în prepararea de mâncare proaspătă, zi de zi în România.

 

  1. ”Am fugit” - și o poți spune de fiecare dată. Comanzi, mănânci și te întorci la lucru, distracție, la drumul spre vacanță. O salată de la Salad Box are avantajul că poate apărea în poza tta de la birou, din mașină, de pe plajă sau de la munte. Pentru că poate fi acolo pentru tine, ca un ultim lucru de pus deoparte când te grăbești să te întorci la ceva sau să pleci spre ceva.


Iar salatele noastre din gama YOU+ se potrivesc cel mai bine acestui ultim punct. PLUS: un avantaj BONUS al fast food este că majoritatea rețetelor sunt gândite de un chef în colaborare cu un dietetician, iar mâncarea conține, pentru tine, acel ceva care lipsește sau aduce un plus organismului.

Sfatul nutriționistului pentru fast food și delivery mâncare:

”Trăind într-o lume care se află în continuă mişcare, lipsa de timp devine o adevărată provocare în cu un impact direct asupra alimentației. Astfel când tragem linie la finalul zilei, constatăm faptul că ne-am alimentat incorect din punct de vedere calitativ. Salatele YOU+ vin în întâmpinarea acestor probleme, haideți să aflăm care îţi este cea mai potrivită din acest articol!” - Iulia Hădărean, Nutriționist-dietetician

*Ingredientul săptămânii la Salad Box*

Avocado -  pentru că … știi și tu cât de lăudat este. Și pentru că în salată, crut sau în măști, este la fel de sănătos. Și avem cele mai delicioase combinații în care îl folosim, Salatele YOU +, pe care te provocăm să le comanzi prin delivery săptămâna asta. Pentru un plus carotenoid numit luteină, substanţă necesară pentru menţinerea unei vederi optime în fața calculatorului, pentru proprietăţile antioxidante puternice și pentru că are cu 35% mai mult potasiu decât o banană, alege o salată pe fugă la noi, pe săturate la tine.

@ingagebiz ne arată biroul ei colorat de mâncare delivery ce tocmai a sosit. Poftă de bun și de lucru!

Image


#SOCIAL: Folosește #saladboxro în creațiile tale foto de pe Instagram și îți vezi fotografia pe pagina SaladBox.Calculator nutrițional pentru poftele tale - alege din meniu și află ce mânânci