GO! GO! GO Sandwich!

 Publish date: 22 December 2022

Am depășit de mult (sperăm) faza dietelor cu varză, a “nu mânca după ora 6” sau a “renunță la pâine dacă vrei să slăbești”. Acum știm mai bine. Ne e clar că sănătatea se protejează prin echilibru, nu prin soluții radicale; că e mai important să fim puternici, decât skinny și că dacă e să slăbim, o facem prin consecvență în obiceiuri sănătoase, nu prin înfometare.

Am asistat de-a lungul anilor la revoluția conceptului de fat-loss și am învățat să ne sărbătorim trupul și toate chestiile minunate pe care le face. Îl sărbătorim oferindu-i mâncare care îi face bine, și alte mici excepții - fără vină, cu bucurie. 

O prea lungă vreme (înainte să știm mai bine) carbohidrații au fost puși pe lista neagră a nutrienților. Am convenit că se cuvine să salvăm reputația lor și să ne adresăm direct poftelor și sănătății tale cu un produs nou, dar așteptat de multă vreme: Sandwich-urile Salad Box: GO Sandwich! 

 

Am ales o variantă cât mai sănătoasă de pâine și am umplut-o până la refuz cu cele mai nutritive ingrediente la care ne-am putut gândi. După un proces lung, îți propunem următoarele variante:

 

Go Chicken Sandwich

Ciabatta neagră

Pui marinat

Double cream

Baby spanac

Roșii

 

Go Cheesy Sandwich

Ciabatta neagră

Pesto

Mozarella

Roșii

Baby spanac

 

Go Tuna Sandwich

Panini Grilled

Pastă de ton (ton, porumb, double cream)

Baby spanac

 

Go Falafel Sandwich

Panini Grilled

Hummus

Falafel

Cartofi dulci copți

Zucchini noodles

Jalapen

 

 

Te așteptăm în restaurantele* Salad Box să încerci varianta vegană sau clasică a noilor sandwich-uri. Sau mai bine: încearcă-le pe toate!!! Iar dacă ești pe fugă zilele acestea, le-am numit “GO” cu un motiv: sunt perfecte de mâncat on-the-go, când alergi între magazine sau stai până târziu la birou. Poate ești un spirit rebel care se pregătește de sărbători stând în liniște pe vreun traseu montan sau în iureș pe pârtie… cu atât mai bine: noi ne asigurăm că primești nutrienții necesari să rămâi puternic până la finalul zilei. 

 

“The mountains are calling and you must (SANDWICH) GO.”

 

*produsul e disponibil doar în anumite restaurante Salad Box.