Dieta o săptămână - sănătos, gustos și fără compromis

 Publish date: 08 July 2019

title

Am vorbit în bloguri despre ce poți alege dacă faci sport, dacă vrei să pierzi în greutate sau ai nevoie de energie. Despre ce salate ți se potrivesc, unde ne găsești în vacanțele tale și de ce salatele și supele sunt opțiunea perfectă pentru meniurile de vară. Am vorbit și despre miturile despre desert și ți-am recomandat opțiuni care să nu te facă să te simți vinovat de nimic. 

Este vremea să compunem un meniu Salad Box de o săptămână, cu ajutorului dieteticianului și nutriționistului ce lucrează alături de noi la aceste sfaturi săptămânale, Iulia Hădărean. 

Image

Dieta o săptămână Salad Box

Niciun continent aproape nu duce lipsă de legume şi fructe pline de vitamine şi culoare. Acest moment este prielnic pentru o vitaminizare completă, mai ales că trecând prin perioada rece, ne-am privat organismul de multe dintre aceste vitamine şi cea mai bună alegere în momentul de faţă sunt salatele, precum şi supele bogate în legume.

Am realizat un meniu complet, de 7 zile, compus exclusiv din produsele Salad Box. pentru tine, vacanța ta, stilul tău de viață și economie de timp și mult mai puțin stres. 

 

LUNI

Mic dejun Iaurt grecesc cu musli crunch + limonada

Image

Pranz Salata Most Wanted

Cina Supa crema de broccoli

 

 MARTI

Mic dejun Smoothie

Pranz Supa crema de linte

Cina Salata Tuna

Image 

MIERCURI

Mic dejun Iaurt grecesc cu gem de afine + fresh

Pranz Salata Athena

Cina Nutrimix cu orez

Image

 

Nu evita grija față de meniu în vacanțele tale. Efectele asupra sănătății pot avea repercursiuni de durată, spre exemplu carența de Vitamina D provoacă demineralizare osoasă și grăbește apariția osteoporozei. Lipsa Vitaminei A produce tulburări de vedere iar lipsa vitaminelor din complexul B pot avea consecințe asupra sistemului nervos. 

Mai ales când este atât de simplu să alegi ceva din meniul Salad Box, așa cum spune și acest articol de pe clinicasmartnutrition.ro. 

Continuăm cu meniul special. 

  

JOI

Mic dejun Smoothie

Pranz Chicken Wrap

Cina Salata Dakota

Image

 

VINERI

Mic dejun Budinca de chia cu unt de arahide +limonada

Pranz Supa crema de cartofi cu jambon

Image

Cina Salata Green Box

 

SAMBATA

Mic dejun Smoothie

Pranz Nutrimix cu quinoa

Cina Tuna Wrap

Image

 

DUMINICA

Mic dejun Budinca de chia cu piersici + fresh

Pranz Salata You+Vitamine

Image

Cina Supa crema de pui cu usturoi copt

 

Tu ţi-ai mâncat salata astăzi?  Acest lucru este deosebit de important , fiind unul dintre obiceiurile care trebuie formate cât mai repede dacă dorim să avem un stil de viaţă sănătos.

 

Ingredientul săptămânii la Salad Box*

 

Dressing - Un ingredient fără de care gustul ar fi doar de nota 10. Creștem la 10 plus și tu poți alege ce ți se potrivește din propunerile noastre. Secretul lor este că se prepară în fiecare dimineață. Și oricare ar fi alegerea ta de dressing, pe bază de iaurt, ulei sau altceva, face toată diferența. 

Avem rețete proprii, special gândite, care să complimenteze perfect salatele noastre. Poți găsi pe site recomandarea de dressing pentru fiecare salată sau le poți încerca pe rând. 

 

Image

Pe saladboxbarcelona poți vedea mai mult decât cum arată un meniu complet, ai opțiunile care te așteaptă dacă vizitezi Spania. Și așa cu fiecare locație Salad Box din România, și din lume. Vezi locațiile unde te așteptăm aici și arată-ne cum merge vacanța cu salata!

#SOCIAL: Folosește #saladboxro în creațiile tale foto de pe Instagram și îți vezi fotografia pe pagina SaladBox.Calculator nutrițional pentru poftele tale - alege din meniu și află ce mânânci 

}