Câștigă designul cutiei Saladbox și 1 an de salate

 Publish date: 01 February 2024

title

La Salad Box totul se învârte în jurul oamenilor. Știi că atunci când treci pe la noi, nu e vorba doar de o salată corectă, ci de o întreagă comunitate conectată  în jurul pasiunii pentru viață, a sănătății și a revoluționării conceptului de mâncare în general.
     
Noi ne gândim cu recunoștință la voi, oamenii Salad Box, fără de care nu am fi reușit să lansăm trend-ul fast-food-ului sănătos pe colțul nostru de lume și să împânzim România cu salate. Din această recunoștință s-a iscat gândul de a vă invita să lăsați amprenta voastră în mod vizibil pe unul dintre cele mai puternice elemente de brand: Cutia Salad Box!!!
 
Lansăm azi o provocare și un concurs pentru voi, pentru tine:

Propune un design pentru cutia noastră de salată! Reinterpreteaz-o după bunul tău plac, trimite-ne designul tău la adresa marketing@saladbox.ro. La finalul provocării, vom vota care e “cea mai faină cutie”. În luna martie o vom vedea în toate locațiile Salad Box, iar câștigătorul va fi premiat cu “un an de salate gratuite”. *
 
Acestea fiind spuse, lăsăm mai jos 4 pași simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a participa la concurs și regulamentul oficial!

1. Download-ează ștanța cutiei și Logo-ul Salad Box de aici: Download logo Saladbox, Download șablon cutie
2. Realizează un design creativ în care să folosești logo-ul Salad Box.
3. Trimite design-ul tău la marketing@saladbox.ro până în 12 februarie.
4. Urmărește @saladboxromania pe Instagram și pagina Salad Box pe Facebook pentru a afla câștigătorii.

Succes!

 

Regulamentul campaniei