Click & Collect in aplicatia mobila Salad Box

 Publish date: 10 March 2023

title

Toți cei care găsiți plăcere în a sta minute în șir la rând până comandați o salată, mâna sus! Pentru toți ceilalți avem o veste grozavă: am lansat funcția Click&Collect în aplicație!!!  Ce înseamnă asta? Păi, e foarte tare: acum poți comanda salate, plate-uri, supe, deserturi și toate bunătățile direct din aplicația Salad Box și să le ridici din locație. Iar asta nu e tot, fii atent, când folosești funcția Click&Collect poți să:

 

🔥afli care e cel mai apropiat restaurant Salad Box

 🔥aduni puncte la fiecare comandă

 🔥urmărești comanda în timp real

 🔥scapi de timpul în care stai la rând

 🔥te bucuri de oferte valabile exclusiv la comanda prin aplicație.

 

 

Dacă îți dorești să mănânci sănătos (și dat fiind faptul că ai ajuns la ultimul alineat al acestui blog, e clar că îți dorești) și să fii rapid și operativ, ne vedem în aplicație! 

P.S. Nu uita să adaugi în coșul de cumpărături meniul gratuit pe care îl oferim săptămâna aceasta: Chicken Hummus Bowl & Aqua Box. 

 
Dacă vrei să cunoști și alte beneficii pentru care merită să descarci aplicația Salad Box citește mai multe aici. Dacă încă nu ai descărcat aplicația noastră o poți face din magazinele App Store sau Google Play. Aceasta se găsește în secțiunea Food & Drinks.