CHIA…r te iubește!

 Publish date: 15 February 2019

title

Se spune că dragostea e dulce. Noi nu știm sigur ce să spunem despre asta... credem că dragostea are toate gusturile. E uneori dulce, alteori ca sarea în bucate, poate fi acră și uneori chiar amară. Dragostea e ca viața... are toate gusturile. Și e bine așa. Dar la Salad Box, dragostea rămâne totuși dulce! Și pentru că dragostea trece prin stomac, fă-o să fie CHIAr dulce de data asta.

Vino cu iubita/iubitul tău la Salad Box în perioada 14-24 februarie și bucurați-vă împreună de oferta specială pe care v-o oferim la cumpărarea a două deserturi cu budincă de CHIA. Arată-i că tu CHIAr o iubești și ea CHIAr e frumoasă. Mențineți o relație frumoasă și sănătoasă!

Și pentru că veni vorba de sănătate, rămâi cu noi și citește rândurile de mai jos pentru a afla câteva beneficii pe care consumul de CHIA le aduce sănătății tale... a voastre.

Semințele de chia sunt o hrană concentrată care conține acizi grași omega-3, carbohidrați complecși, proteine, fibre, antioxidanți și calciu. Acestea sunt neprocesate, oferind o mare varietate de nutrienți organismului: 2 linguri de semințe furnizează  139 de calorii, 4 grame de proteine, 9 grame de grăsimi, 12 grame de carbohidrați , plus vitamine și minerale (Calciu, Fosfor, Zinc si Mangan). Semințele de CHIA sunt o opțiune bună și pentru a mări consumul de fibre: 2 linguri de semințe de CHIA oferă 10 grame de fibre (aproape jumătate din recomandările zilnice pentru o femeie de peste 50 de ani). Un alt beneficiu al semințelor de CHIA este faptul că atunci când sunt consumate ca parte a unei diete echilibrate, pot împiedica dezvoltarea diferitelor boli cronice.

Acestea fiind spune/scrise, credem că te-am convins și nu ai dubii legate de faptul că semințele de CHIA merită consumate… după cum credem, de fapt: știm sigur că nu e nevoie să spunem nimic să te convingem că ea… CHIAr merită să fie iubită!

Luați-vă de mână și dați o fugă până la cea mai apropiată locație Salad Box pentru a vă sărbători relația cu un cuplu de deserturi delicioase. Oferta e valabilă în orice locație din țară. Vă așteptăm!

P.S. Iar dacă anul acesta Valentine’s Day te prinde singur, nu-i nimic: iubește-te cât pentru doi profitând de oferta noastră ;) Ești minunat așa cum ești și meriți să te răsfeți!