Ce zici de o salată gratuită?

 Publish date: 16 January 2019

title

Nu știu alții cum sunt, dar dacă ești ca noi, și tu începi anul cu planuri mari. Fii îndrăzneț când planifici și indulgent cu tine însuți ulterior. Bucură-te de proces chiar și în pași mici și acceptă ajutorul când ți-e oferit cu inima bună.

 

Dacă printre multe altele ți-ai propus să ai grijă de tine și să mănănci mai sănătos în noul an, Salad Box îți face (din nou) drumul mai ușor. Ce zici de o salată gratuită? Suntem aici să te încurajăm și să premiem alegerile tale sănătoase. Începând de azi poți să ridici cardul tău de fidelitate din oricare restaurant Salad Box. Comanzi 7 salate și noi te recompensăm cu un produs la alegere din gamele Nutrimix, Salată You+ sau Salate Predefinite. Nu ezita! Am gândit Cardul de Fidelitate 7+1 pentru că noi credem că meriți să fii recompensat pentru alegerile sănătoase pe care le faci.

 

Cu fiecare salată pe care o consumi, corpul tău e mai sănătos. Fiecare decizie alimentară corectă te duce un pas mai aproape de rezultatul pe care ți-l dorești. Nu subestima progresul timid. Noi observăm și apreciem alegerile tale sănătoase. Te așteptăm în restaurantele noastre pentru a te premia.

 

Haide să începem anul cu bine, făcând tot ce ține de noi să ne simțim bine.

 

Food is life! Make it good!