Toate modurile în care SaladBox se potrivește cu tine!

 Publish date: 11 October 2019

title

A fost vară, tu ai plecat în vacanțe, am mers și noi în Franța.

Tu ai poftă de ceva ușor și to go pentru că au început cursurile, noi avem ambalajele potrivite pentru asta. 

Și odată cu tot mai mulți oameni, cu finalul de an care ne așteaptă și cu ocaziile pe care le aduce toamna, se înmulțesc evenimentele. De lansare, de învățare, de celebrare, evenimente unde totul ar merge mai bine, cu ceva bun. 

Vorbim despre locurile, evenimentele și ocaziile unde o comandă la SaladBox te ajută cu partea de food, ca tu să te concentrezi la partea de #mood. 

 

Evenimente unde Salad Box ți se potrivește 

  1. Conferințe  - de-a lungul timpului, sigur am fost pe gustul tău la cel puțin o conferință. Fiind o soluție rapidă, destul de variată să mulțumească mai multe gusturi și fără riscul răcirii mâncării, am ascultat în pauze multe Mmmm, după ce spectatorii au ascultat de exemplu discursuri despre Motivare la TedX Cluj.  

 

  1. Lansări - pentru că orice ocazie când se țin discursuri merge mai bine și mai pe gustul audienței dacă se servește și ceva mâncare. Iar pachetele noastre de mâncare rapidă pun un zâmbet pe buzele oricui. 

 

 Sursa foto (anamorodan.com)

 

  1. Evenimente la grădi sau la școală, pentru copii - fie că este vorba de o zi mai relaxată, de o serbare sau o sedință cu părinții care se extinde, pentru organizarea orelor de discuții poți include și un moment de reîncărcare. Mai ales că toate ingredientele colorate SaladBox pot deveni și obiect de studiu prin joacă. 

  1. Tabere - pentru că nu de mult am încheiat Tabăra de Sănătate, eveniment anual dedicat discuțiilor despre Sănătate pentru Copiii Supraponderali. Am vorbit cu cei mici și cu cei care au griji ca ei să se bucure de copilărie fără complicații, dar cu la fel de multă poftă. 

 

  1. Petreceri la birou - fie că e vorba de Game night, Office party de iarnă sau de Halloween. Tematic sau nu, o comandă care ajunge atunci când vrei și rezolvă partea de logistică cea mai delicioasă va fi apreciată. Ca voi să vă concentrați doar la tematica petreceriii sau să avețu mereu la dispoziție un Heathy Corner. 

 

  1. Evenimente în colaborare - prin care vrei să subliniezi caracterul sănătos sau legăturile dintre actiivtatea afacerii tale și mâncarea sănătoasă. Așa cum alături de World Class am fost pauza delicioasă dintre exerciții. 

 

Acestea sunt ideile noastre pentru următorul tău eveniment. Comenzile se onorează rapid, ne adaptăm cerințelor tale și suntem pe gustul tuturor. 

 

De ce să încerci comanda de la Salad Box la următorul eveniment: 

  1. Pentru că avem varietatea de care ai nevoie ca lucrurile să meargă bine, repede și delicios

2. Pentru că ambalajele noastre sunt românești și pun accent deosebit pe produsele prietenoase cu mediul înconjurător, se folosește doar carton și hârtie biodegradabilă, în acest sens dispunând de certificările instituțiilor abilitate pe acest segment. 

 

3. Pentru că avem tot meniul necesar de la supe la desert și răcoritoare, și pentru toate categoriile de vârstă sau dietă. 

 

Cum ne contactezi pentru evenimentul tău? 

Primim adesea solicitări pe pagina de Facebook sau pe site pentru participarea la diferite evenimente sau colaborarea cu diferiți producători locali. 

Noi transmitem departamentului responsabil de marketing aceste solicitări. 

Poți să ne scrii și tu pentru comenzi mari la evenimente sau pentru sponsorizări pe adresa advertising@saladbox.ro.

 Ne vedem cu următoarea ocazie de bun, fun și fast. 

 

Gramaj ingrediente și valori nutriționale

Calculator nutrițional - alege din meniu și află ce mănânci