#10yearsyoung

 Publish date: 09 June 2022

title

10yearsyoung

Să ne fie de bine: avem 10 ani împreună! În tot acest timp, ce ne bucură cel mai mult nu e faptul că ai servit la noi o salată corectă, ci garanția că împreună am format o comunitate conectată în jurul pasiunii pentru viață, a sănătății și a revoluționării conceptului de mâncare în general. Onești fiind: noi pe tine te sărbătorim la 10 ani de Salad Box! Dar ca aniversarea să fie completă, se cere un concurs pe cinste. Deci, să înceapă concursul!


E foarte simplu: tu descarci APLICAȚIA SALAD BOX și apeși butonul “Înscrie-te în concurs” iar noi ne bucurăm sincer pentru fiecare dintre cei care vor câștiga unul dintre premiile pe care le vom oferi:

 

10 X Smart Watch

10 X Fitness Box

Un City-break în Italia

ImageImage

 

 

 

 


Dăm startul concursului în 22 iunie. Nu te ținem mult în suspans:  în 22 iulie vom extrage câștigătorii și îi vom anunța pe site www.saladbox.ro, pe paginile noastre de Social Media (Instagram @saladboxromania și Facebook: Salad Box și prin e-mail. 

 Regulamentul concursului îl poți descarca aici.

Îți ținem pumnii!

 

 LISTA CÂȘTIGĂTORILOR CONCURSULUI
“SaladBox 10 Years Anniversary”


Concursul a fost desfășurat în perioada: 22 iunie – 22 iulie 2022.
PREMII

SMART WATCH
1 Gabriela Jurca
2 Gabriel Anton
3 Umit Kuru
4 Stefana Precob
5 Ana Ivan
6 Diana Mircea
7 Stefania Murariu
8 Sinperean Alina
9 Alexandra Cîrlan
10 Arabela Caraman
FITNESS BOX
1 Suciu Mihai
2 Carmen H
3 Mihaela Tumurug
4 Tudor Muresan
5 Naomi Papp
6 Grigoras Carmina
7 Bianca Rusu
8 Maria Corches
9 Andreea-Alexandra Belei
10 Adina Tomi

 

EXCURSIE
1. Vancea Mihaela Dorina

Conform articolului 7.11 "nerevedincarea premiului în termen de 14 zile calendaristice de la data comunicării câştigului, câştigătorul desemnat va pierde dreptul de atribuire a premiului. În acest caz, se va recurge la extragerea altui cod câștigător. Câştigătorul va fi anunțat prin e-mail.
 
Pentru premiile nerevendicate în timpul prevăzut de regulament, compania își rezervă dreptul de a organiza o nouă extragere de câștigători.

 

 

Inapoi la Homepage